Alkuszok

Biztosítási Alkusz

A biztosítási alkusz egy úgynevezett biztosítás közvetítő, aki azoknak az ügyfeleknek nyújt segítséget, akik biztosítási szerződést szeretnének kötni. Segít kiválasztani az ügyfél igényeinek leginkább megfelelő biztosítót illetve biztosítási díjakat, valamint kárrendezés esetén is segítséget nyújt.
A biztosítási alkusz független, részére a biztosítók fizetnek jutalékot. A biztosítási alkusz által az ügyfél részére nyújtott szolgáltatások azonban teljesen díjmentesek.

Autó alkuszok

Az autó alkuszok a gépjárművek beszerzésével illetve az azt követő tennivalók teljes körű ügyintézésével foglalkoznak. Az autó alkuszok tevékenységi köre igen széles skálájú, és minden területen szakemberek állnak az ügyfelek rendelkezésére, valamint mentesítik őket az autó beszerzése kapcsán esetlegesen felmerülő problémáktól is.
Az autó alkuszok tevékenységi köre általában a következőkre terjed ki

  • Új és használt autók beszerzése:számos autókereskedéssel, szalonokkal szerződött partnerként segítenek az Ön igényeinek legmegfelelőbb autó kiválasztásában.
  • Gépjármű finanszírozás: Hitel, lízing, lehetősége személyre szabottan, számos partner bank kínálatából. (Van ahol befektetések kezelésére illetve jelzáloghitel felvételére is van lehetőség)
  • Gépjármű biztosítások ügyintézése: casco, fellelőség biztosítás kötése (több biztosító társaság ajánlatai közül választhat)

Ingatlan alkuszok

Az ingatlan alkuszok ingatlan közvetítéssel foglalkoznak, illetve ingatlanokkal kapcsolatos széles körű szolgáltatást nyújtanak. Megbízás esetén az ingatlan alkuszok a kapcsolat felvételtől egészen a szerződés megkötéséig segítik ügyfeleiket tanácsaikkal, illetve szolgáltatásaikkal. Eladás esetén segítenek meghatározni az ingatlan reális értékét, és az érdeklődők részére nyújtott tájékoztatáson túl megszervezik az ingatlan bemutatását is. Az ingatlan vásárlók egy ingatlan nyílván tartás adatbázisából választhatják ki az igényeiknek legmegfelelőbbet, és kapnak segítséget az adás-vétel teljes lebonyolításában.
Az ingatlan alkuszok többsége bank független hiteltanácsadással, hitelközvetítéssel, (építési, lakás, szabad felhasználású stb. hitelek) és hitel ügyintézéssel, valamint különböző biztosító társaságok ajánlatainak a biztosításközvetítésével is foglalkozik.
A gyakorlat szerint az ingatlan alkuszok szolgáltatásai a vevők részére általában díjmentesek, az eladók pedig csak sikeres üzlet (szerződéskötés) esetén fizetnek úgynevezett közvetítői díjat.

Domain alkuszok

A Domain internetes címet takar, úgynevezett egyedi internetes azonosító, a honlap azonosítója, melynek magyarországi nevek esetén a formátuma: www.valami.hu
Az üzleti élet nélkülözhetetlen kelléke egy jó Domain név. Sajnos sok esetben az általunk választott név már más tulajdona, ám az is lehet, hogy eladó. Ezen problémáink megoldásában segíthetnek a Domain alkuszok.
A Domain alkuszok az eladó Domain nevek adás-vételével foglalkoznak. A Domain név tulajdonosok a Domain alkuszok adatbázisába elhelyezhetik az eladásra kínált nevet, aki pedig vásárolni szeretne, az megteheti ajánlatát. A sikeres megegyezés után is segítenek a Domain alkuszok a tulajdonváltás menetében. A szolgáltatás általában a vásárlók részére ingyenes, az eladók számára pedig alkusz cégfüggő.

Befektetési alkuszok

A befektetési alkuszok a hazai magánbefektetők részére nyújtanak széleskörű befektetési szolgáltatást. A befektetési alkuszok többnyire független szolgáltatók.
A befektetési alkuszok biztosítják, hogy az ügyfeleik által befektetni kívánt tőke a legfontosabb pénz és tőkepiacra kijusson, hogy kereskedni tudjanak vele a legdinamikusabban fejlődő tőzsdéken. Segítségükkel elérhetővé válhatnak az európai tőzsdék, az ázsiai részvények, az USA piaca, a legfejlettebb deviza és árupiacok, illetve számos nemzetközi befektetési alap is.
A magánbefektetők igen nehéz és felelős döntés előtt állnak a befektetéseik kezelése esetén, ezért ajánlott a befektetési alkuszok tapasztalt szakemberekből álló gárdájának segítségét igénybe venni.