Aegon lakásbiztosítás fél áron

Az Aegon biztosító lakásbiztosítása március 12. és március 26. között kedvezményesen elérhető mindenki számára, Otthon IV lakásbiztosítás csomag néven. Néhány egyszerű feltétel teljesítésével fél áron köthet bárki lakásbiztosítást, akinek még nincsen Aegon lakásbiztosítása szerződése, az ingatlan (lakás vagy ház) a biztosított személy tulajdona, a lakásbiztosítást élő folyamatosan használatban lévő ingatlanra vonatkozik, az nincs bérbe adva az ingatlan, az ingatlan fala, nem vert fal, az épület vályog vagy fa faltól mentes, fa, tetőszerkezete pedig nem nád és nem fazsindely.

A biztosító akciója kizárólag az új, fentebb említett lakásbiztosítás termékére vonatkozik, egyéb terméket nem lehet sem átdolgozni, sem módosítani az új lakásbiztosításra.
A tavaszi lakásbiztosítás akció keretében mindenkinek lehetősége nyílik otthona védelmében lépnie, ezzel is növelve azt a százalékos arányt, ami hazánk ingatlan biztosítottságának lefedettségét mutatja. Ennek a százaléknak a növekedése a lakásbiztosítás népszerűségét is bizonyítja, amelyhez az Aegon biztosító tavaszi akciójával szervesen hozzájárul.