Axa utasbiztosítás

Ha utasbiztosítást kötünk, akkor a végső árban egy fontos meghatározó tényező az, hogy melyik országba utazunk. Válasszuk az Axa biztosítót, ahol a legkülönlegesebb igényeinkhez is találunk megfelelő utasbiztosítást! A Társaság nagyszerű ajánlatai révén a hazai biztosítási piac élmezőnyébe tartozik.
Egy népszerű csomag a Világjáró utasbiztosítás, melyet 10 százalék kedvezménnyel vehetünk igénybe online szerződéskötés esetén. Az akció 2013. december 31-ig érvényes, így akár nyaralásunkhoz vagy karácsonyi síelésünkhöz is kedvező áron köthetünk biztosítást.
A kiválasztott utasbiztosítás összege az Axa honlapján ki is számolható a kalkulátor segítségével. Így megtudhatjuk, hogy családunk számára az utazás költségei között mekkora tételt fog jelenteni ez a szolgáltatás.

Városnéző utasbiztosítás, HóBarát utasbiztosítás az AXA-nál

A városnéző utasbiztosítás akár az utazás napján is megköthető. Ez a rövid európai utakhoz javasolt, melyhez asszisztencia szolgáltatás tartozik, amit magyar nyelven a nap 24 órájában bármikor igénybe vehetünk. Ha egy idősebb házaspár egy hosszú hétvégét tervez külföldön, akkor a számukra ez kimondottan ideális lehetőség.
A HóBarát utasbiztosítási csomagot síeléskor, hódeszkázáskor vehetjük igénybe. Az online szerződéskötéshez 10 százalék engedményt kapunk.
Cégvezetőként egy külföldi út alkalmával gondoskodnunk kell beosztottaink biztosításáról. Éves bérlet keretében is igényelhetjük ezt a szolgáltatást, ha munkatársainkat gyakran utaztatjuk külföldre.
Bankkártyánkhoz is igényelhetünk utasbiztosítást. Axa Bank MasterCard, Visa kártyákhoz, illetve a Budapest Bank hitel- és bankkártyáihoz tudjuk igénybe venni ezt a szolgáltatást.
Az utasbiztosítás Axa Bank MasterCard bankkártyával az egész családra is kiterjeszthető.
Az utasbiztosítás Axa bankkártyák mellett a Budapest Bank által kiadottakra is vonatkozik, amikor Bázis 5, Komfort 10 és Prémium 50 csomagok közül választhatunk.
Külföldre csak utasbiztosítással szabad utazni, melyre nem szabad sajnálni a pénzünket, hiszen vészhelyzetben akár életet is menthet.