Az OTP utasbiztosítási csomagjai

Külföldön csak akkor érezhetjük magunkat biztonságban, ha rendelkezünk a megfelelő biztosítással. A Groupama Garancia által nyújtott utasbiztosítás OTP ügyfélként kiváló lehetőség a számunkra, hogy a külföldi utunkon teljes biztonságban legyünk.
Az OTP az utasbiztosításait a Groupama Garancia Biztosító szolgáltatásának keretében nyújtja. Az igénybe vehető termékcsomagok a legkülönfélébb komplex biztosításokat tartalmazzák, melyek közül szabadon választhatjuk ki azt, amelyik a pénztárcánk számára, és az utazás feltételeinek is megfelel.
A külföldi egészség biztosítási csomagok kiterjednek a sürgősségi orvosi ellátásra, a kórházban történő kezelésekre, a beteg szállítására az egészségügyi intézménybe, a külföldről történő hazahozatalra, az utazás megszakítására egy haláleset miatt, a holttest hazaszállítására, a csomagjainkra és az egyes balesetekre.
Az utasbiztosítás OTP-s ügyfélként, illetve más bank ügyfeleként is, a nap bármely szakában, a Föld bármelyik részéről élhetünk az asszisztencia szolgáltatással, melynek keretében magyar nyelven kaphatunk gyors segítségnyújtást.
Jelentős kedvezménnyel köthető meg az utasbiztosítás OTP  bankkártya birtoklása esetében. Így 10 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá az Utazási Garancia Biztosításhoz, mely Komfort és Prémium csomagokra osztható fel.
Ha egy belátható időn belül többször megyünk külföldre, akkor az Utazási Garancia Bérlet Biztosítási csomaggal érdemes élnünk, mely szintén rendelkezik Prémium és Komfort csomaggal. Ezek különböző árakon eltérő szolgáltatásokat nyújtanak.
Ha szeretnénk élni a családi csomag adta lehetőséggel, akkor a két szülőnek 65 éves kor alatt kell lennie és maximum három 18 év alatti gyermekkel rendelkezhet. A csoportos kedvezmény igénybevételéhez egy legalább tíz főt tartalmazó utaslistát kell felmutatnunk. Gyermekünk három éves koráig teljes díjkedvezményt kaphatunk. Ha az utasbiztosítást interneten keresztül kötjük meg, akkor online kedvezmények igénybe vételére van lehetőségünk.