Erste utasbiztosítás

Az Erste utasbiztosítással nyugodtan kezdetét veheti a nyaralás!

Turistaként gondolnunk kell arra, hogy külföldön, a helyismeret hiánya miatt sokkal többször kerülhetünk olyan helyzetbe, amely komoly veszélyeket hordoz magában. Éppen ezért ajánlott kötnünk Erste utasbiztosítást egy tengerparti nyaralás előtt. Teljes biztonságban tölthetjük el nyaralásunkat az UNION Biztosító Erste Retúr szolgáltatásával, amely a hazai piacon a legnépszerűbbek közé tartozik.

Ha nincsen időnk felkeresni a társaság legközelebbi irodáját, akkor kössük meg az utasbiztosítást online! Nem többre, mint pár kattintásra lesz csak szükségünk az internetes szerződéskötéshez. Így sok időt tudunk megtakarítani az utazásra való felkészüléskor, amikor minden percnek jelentősége van. Az interneten megkötött Erste utasbiztosítást bankkártyával tudjuk kifizetni.

Erste utasbiztosítás személyesen és SMS-ben is

Ha jobban szeretnénk személyesen megkötni az utasbiztosítási csomagot, amikor feltehetjük kérdéseinket is, akkor keressük fel a társaság legközelebbi irodáját vagy az Erste Bank fiókját! Az igénybe vett szolgáltatás segítségével kártérítési igénnyel élhetünk baleset, poggyász eltűnés vagy egészségügyi ellátás esetében, kiegészülve jogvédelmi szolgáltatással is.

Mivel az utasbiztosítás tartalmaz asszisztencia szolgáltatást is, így nem okozhat gondot, ha nem beszéljük az adott ország nyelvét, hiszen minden szükséges információt magyar nyelven kapunk meg, ha felhívjuk az adott telefonszámot, amely a biztosítási kötvényben szerepel.

SMS-ben is van módunk Erste utasbiztosítást kötni, amely a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módszer. Az így megkötött biztosítási csomag kiterjed poggyászra, balesetre, jogvédelemre, orvosi ellátásra és utazási segítségnyújtásra. Lehetőségünk van igénybe venni egyéni és családi díjszabás szerint is.

Ha az Erste Bank ügyfelei vagyunk, akkor nagyon könnyű dolgunk van, hiszen így a pénzügyeink intézésekor bármikor, akár több hónappal előbb is megköthetjük az utasbiztosítást anélkül, hogy máshova kellene elmennünk. Az UNION Biztosítónál megkötött utasbiztosításban teljesen megbízhatunk, a társaság nagy múltja miatt.