EUB utasbiztosítás

Sokat beszéltünk, sokat beszélünk az utasbiztosítás fontosságáról, mert külföldön járva sokkal könnyebben kár érhet bennünket, s ha nincs egy biztos pont a háttérben, mint az utasbiztosítás, még nagyobb bajba kerülhetünk.

Minden biztosító utasbiztosítás terméke kiváló fedezet lehet egy külföldi utazás során, ám vegyük most górcső alá az EUB biztosító utasbiztosítás csomagjait. Az EUB utasbiztosításokat a Generali biztosító is közvetíti.

Két féle szinten kínálja utasbiztosításait az EUB biztosító, egyéni és csoportos utasbiztosítások, ezek a termékek kiválóan alkalmasak akkor is, ha magánemberként, akkor is, ha cég munkatársaként indul útnak.

Egyetemisták számára az Euro 30, és a World 30 utasbiztosítás csomag a megoldás, hosszabb, illetve többszöri üzleti utak lebonyolítására az éves bérlet az ajánlatos.

Azok számára, akik csak EEK-val, és utasbiztosítási fedezetet tartalmazó bankkártyával rendelkeznek, szintén létezik megoldás, az EEK-Plusz és a Bank-Plusz kiegészítő utasbiztosításokkal.

Az EUB biztosító az autósokról sem felejtkezik el, számukra is létezik kiegészítő utasbiztosítás, amellyel Európa területén különféle segítségnyújtási szolgáltatásokat vehetnek igénybe.