Groupama utasbiztosítás

Ha biztosítást szeretnénk kötni, akkor érdemes felkeresni hazánk egyik legnagyobb társaságát. 2009-ben jött létre a Groupama Garancia Biztosító az OTP Garancia Biztosító és a Groupama Biztosító fúziójával. Közel 100 éves múlttal rendelkezik a társaság, melynek révén az európai társaságok élmezőnyéhez tartozik.
A Groupama utasbiztosítással nyugodtan nyaralhatunk, hiszen nem csak kártérítést tartalmaznak magukban az egyes csomagok, hanem asszisztencia szolgáltatás igénybevételére is van lehetőségünk.

Groupama online utasbiztosítás

Ha szeretnénk online megkötni az utasbiztosításunkat, akkor a Groupama Garancia Biztosítónál erre lehetőségünk van. Ezzel a szerződéskötési móddal még kedvezményt is tudunk igénybe venni.
Ha egy 3 évesnél fiatalabb gyermekkel utazunk, akkor 100 százalékos kedvezményt vehetünk igénybe, míg 14 éves korig a fizetendő biztosítási díj fele elengedésre kerül.
A Groupama utasbiztosítás a téli  sportokra is kiterjed, így amatőr síelésre és snowboardozásra is megköthetjük, feltéve, ha a kijelölt pályán sportolunk. A hobbi szinten űzött búvárkodás balesetei is szerepelnek az utasbiztosítási csomagban.
Ha hirtelen jött a külföldi utazás ötlete és ebből kifolyólag már nincsen időnk elmenni a biztosító társaság irodájába, akkor az online szerződéskötéssel érdemes élni. A megkötött szerződésről az igazoló kötvényt e-mail útján kapjuk meg. Ha esetleg tovább tartana a tervezettnél a külföldi tartózkodásunk, akkor online meg is tudjuk hosszabbítani a Groupama utasbiztosítást.
Egy bekövetkezett baleset esetén az asszisztencia szolgáltatást egész nap hívhatjuk bármely országból, így magyar nyelven kapjuk meg a szükséges tájékoztatást a tennivalókról.
Lehetőségünk van ATM utasbiztosítást is kötni bármelyik OTP automatánál akár öt perc alatt, a nap 24 órájában, jelentős kedvezményekkel.
Ha vállalkozóként az alkalmazottjainkat utaztatjuk külföldre egy munka céljából, akkor keretbiztosítást köthetünk. Előnye, hogy kedvező árral rendelkezik, illetve kevesebb adminisztrációs terhet jelent.