OTP utasbiztosítás

Ha szeretnénk jelentős kedvezménnyel igénybe venni utasbiztosítást, akkor válasszuk az OTP Bankot! A bankjegyfelvevő automatánál 20 százalékos kedvezménnyel van lehetőségünk OTP garancia utasbiztosítást kötni a nap 24 órájában.

Nagyon könnyen elvégezhetjük bármelyik OTP ATM-nél a biztosítás megkötését.

Be kell helyeznünk a bankkártyánkat az automatába, majd megadni a PIN kódunkat.

Ezt követően válasszuk az egyéb műveletek opciót, majd ott az utasbiztosítás kötését. Meg kell adnunk a 9 számjegyből álló ATM ügyfél azonosítónkat.

Ezt követően az OTP garancia utasbiztosítás megkötéséhez meg kell adnunk az országból való kilépés és belépés dátumát. Ezt követően válasszuk ki a célországot. Ha Európán belül maradunk, akkor a Komfort csomagot kell igényelni. Tengerentúli utakhoz Prémium csomag választása javasolt.

OTP utasbiztosítás az interneten is

Ezt követően láthatjuk az összes általunk megadott adatot és a kiszámolt díjakat. Ha minden adat megfelel a valóságnak, akkor a szerződés megkötése opciót válasszuk. Ezt követően kapunk egy bizonylatot, melyet vigyünk magunkkal az utazásra, azonban e nélkül is érvényes az OTP garancia utasbiztosításunk.

Az online utasbiztosítás OTP ügyfelek számára kedvező feltételekkel igényelhető. Ha szeretnénk szerződést kötni, akkor az OTP legközelebbi bankfiókját vagy pedig a Groupama Garancia Biztosítót kell felkeresnünk.
Az internetes szerződéskötésnél minden szükséges információ a rendelkezésünkre áll. Ezeket feltétlenül figyelmesen nézzük át, hiszen így tudjuk összehasonlítani, hogy melyik biztosítási csomag milyen limitösszegig téríti meg a keletkezett károkat.

Nagy előnye az internetes szerződéskötésnek, hogy az online utasbiztosítás OTP Bank ügyfeleként a nap 24 órájában igénybe vehető.

Ezt a biztosításkötési módszert a leginkább azoknak javasolja a Bank, akik idő hiányával küzdenek és már alig van egy pár nap az indulásig, amikor minden perc számít.

Az online utasbiztosítás OTP-s ügyfélként egy olyan lehetőség, melyet semmiképpen nem szabad kihagynunk, hiszen kedvező áron juthatunk minőségi szolgáltatáshoz!