Union utasbiztosítás

Egy nyaralásra való készülődéskor nem szabad megfeledkeznünk az utasbiztosításról sem. Az Union Biztosító a Vienna Insurance Group tagjaként működik, amely hazánkban egyre nagyobb részesedést tudhat magáénak a biztosítási piacon.
Az Union utasbiztosítás megkötése felelősségteljes döntés, hiszen így teljes nyugalommal indulhatunk neki a nyaralásnak.
Ha online szeretnénk megkötni az utasbiztosításunkat, akkor három szolgáltatási csomag közül választhatunk: Retúr VIP, Retúr PLUS és Retúr ECO.

Mit tartalmaz az Union utasbiztosítás?

Az utasbiztosítás kiterjed az egészségügyi szolgáltatásokra is: megbetegedés kezelése, beteg szállítása, ambuláns ellátás. A balesetbiztosítás halálesetre, légi katasztrófára terjed ki egy bizonyos kártérítési összegig, melyet a megkötött csomag típusa határoz meg.
A poggyászbiztosítás keretében a sporteszközök, az úti okmányok, a műszaki cikkek káreseménye esetében felmerült költségeket téríti meg számunkra az utasbiztosítás.
A jogvédelmi szolgáltatás ügyvédi és szakértői költségekre vonatkozik. Így ha külföldön szorulunk jogi segítségre, akkor annak díját az Union utasbiztosítás megfizeti helyettünk.
A kártérítési limitösszeget mindig azt határozza meg, hogy melyik csomagot vettük igénybe. Érdemes alaposan tájékozódni, hogy melyik csomag szerződésmegkötésekor járunk a legjobban. Nem érdemes sajnálni a drágább csomag megkötését, hiszen a legtöbb esetben csak akkor tapasztaljuk meg az utasbiztosítás jelentőségét, ha már bekövetkezett a baj.
Ha már csak egy-két napunk van az utazásig, akkor válasszuk a nagyon gyorsan megköthető online Union utasbiztosítást! Könnyedén elvégezhetjük a szerződés megkötését, melyet bankkártyával fizetünk ki.
Az e-mailben kapott biztosítási kötvényt feltétlenül vigyük magunkkal, hiszen a Biztosítót azonnal értesíteni kell baj esetén a megadott telefonszámon! Utólagos bejelentés esetén csak kivételes esetekben van lehetőség arra, hogy a keletkezett kárunkat megtérítse a társaság.
Ha nyaralni vagy telelni készülünk, akkor igényeljük az Union Biztosító szolgáltatását!