Utasbiztosítás Erste bank ajánlata

Egy utazás során is előfordulhat váratlan betegség, baleset, vagy sérülhet, elveszhet a poggyász. Ezen nem várt események igen nagy költséget jelenthetnek, azonban az Erste Bankfiókokban is megköthető utasbiztosítások, melyhez a szolgáltatást az UNION biztosító nyújtja, megoldást jelentenek a nehéz helyzetekben.

Létezik külön utasbiztosítás Erste Bankos ügyfelek részére. Amennyiben rendelkezik az Erste Bank által kiadott dombornyomot bankkártyával vagy befektetési kártyával, úgy az Ön számára díjmenetes az utasbiztosítás.

Az utasbiztosítás Erste Bankos ügyfeleknek külföldi utazás során bekövetkezett betegségre, balesetre, poggyászkárra nyújt biztosítási védelmet valamint asszisztenciaszolgáltatást.

A védelem és a biztosítási összeg mértéke attól függ, hogy a bankkártya Standard, Business, vagy Gold típusú.

Egyéb Erste utasbiztosítás

Egy másik utasbiztosítás az UNION – Retúr, amely a biztosító területi irodái mellett, bármelyik Erste Bank fiókban megköthető. Három biztosítási csomag közül választhat, a Bázis, a Multi és a Prémium. A biztosító a választott csomag függvényében nyújt egészségügyi,- baleseti,- jogvédelmi,- poggyászkári és asszisztenciaszolgáltatást.

Példa:

Európán belül 3 naptól naponta: 0-65 éves korig: prémium = 670 Ft. Multi = 530 Ft.

Bázis csomag: 0-14 éves korig = 260 Ft. 14-65 éves korig = 420 Ft.

65-80 éves korig (Max. 30 napra) = 940 Ft. Családi (Max. 5 fő) = 1190 Ft.

Kedvezmények

Teljes biztosítási szolgáltatás illeti meg a gyermekeket is.

A biztosítási díjak bizonyos veszélyes sportok kockázatát is fedezik, külön díj megfizetése nélkül.